پاسخ رسمی مسکو برای تحویل بشار اسد ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره: تکرار جنگِ شکست‌خورده عاقلانه نیست / برای ما اولویت دیپلماسی است ولی برای هر وضعیت دیگری هم آمادگی داریم تعلیق فعالیت سرایا السلام در ۲ استان عراق به دستور صدر

رایزنی وزرای خارجه قطر و آمریکا درباره غزه

وزیر خارجه قطر در گفت‌وگوی تلفنی با همتای آمریکایی خود تأکید کرد که تداوم بمباران غزه به تشدید فاجعه انسانی منجر می‌شود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۹ - ۲۱ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 12
کد خبر: ۲۱۳۰۵۸

به گزارش راهبرد معاصر، «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا شنبه با «محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» نخست وزیر و وزیر خارجه قطر تلفنی درباره غزه گفت‌وگو کرد.


حملات رژیم صهیونیستی علیه مردم بی‌دفاع غزه که از یک ماه قبل آغاز شده است تاکنون به شهادت ۱۱ هزار و ۷۸ نفر و زخمی شدن ۲۷ هزار و ۴۹۰ نفر رسیده است. از میان این شهدا، چهار هزار و ۵۰۶ نفر کودک، سه هزار و ۲۷ نفر زن، و ۶۷۸ نفر هم سالمند هستند.


وزارت خارجه قطر اعلام کرد که آل ثانی در تماس تلفنی با بلینکن بر ضرورت تشدید تلاش‌های منطقه‌ای و بین‌المللی برای برقراری آتش‌بس و بازگشایی دائمی گذرگاه رفح تأکید کرد.


بنابر گزارش شبکه الجزیره، آل ثانی همچنین تداوم تلاش‌های قطر برای میانجی‌گری جهت آزادی اسرا را مورد تأکید قرار داد.


وزیر خارجه قطر گفت که تداوم بمباران غزه، وقوع فاجعه انسانی در این منطقه را تشدید و تلاش‌های میانجی‌گری را پیچیده می‌کند.
از سوی دیگر شبکه 13 رژیم صهیونیستی گزارش داد که مذاکرات پیشرفته‌ای میان حماس و این رژیم درباره توافق تبادل اُسرا در تعداد زیاد به استثنای نظامیان صهیونیست در حال انجام است.


در این گزارش آمده است: «بر اساس این توافق، رژیم صهیونیستی اُسرای فلسطینی را آزاد کرده و با ورود سوخت به غزه موافقت خواهد کرد»./ فارس

ارسال نظر